Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

SAM GOORIS

Ziet hem gaat, ziet hem gaan!


'Laat Het Gras Maar Groeien', 'Marijke', 'Basket Sloefkes'... het rijtje aan hits dat Sam Gooris de afgelopen jaren op de wereld losliet, is oneindig.


Tijdens een show van 30 minuten brengt hij een mix van zijn bekendste hits die elke tent doen ontploffen. Sam is de publiekslieveling van jong en oud en is daardoor steeds een schot in de roos voor elk evenement.


Sam Gooris bouwde inmiddels ook een succesvolle televisiecarrière uit. In populaire VTM-programma's zoals "Tien om te Zien", "Sterren op de Dansvloer" en "Expeditie Gooris" weet hij telkens opnieuw de kijkers te entertainen op zijn geheel eigen wijze.

Sam Gooris boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Informeer over de vraagprijs en shows.

Bekend van 

  • Hits als "Laat Het Gras Maar Groeien", "Marijke", "Basket Sloefkes" en "Besame Mucho"
  • Tv-programma's als "Tien Om Te Zien", "Expeditie Gooris"...
  • De publiekslieveling van elke Vlaamse feesttent

KIJK & LUISTER

PRIJZEN & FORMULES

1 x 30 minuten live on tape: €2495 (voor 23u)

1 x 30 minuten live on tape: €2995 (na 23u)


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

VRAAG BESCHIKBAARHEID