Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

RENÉ KARST

Atje voor de sfeer!


Nananananana, nananaAtje voor de sfeer, voor de sfeerAtje voor de sfeer


Je kent het wel, de megahit die René Karst scoorde in 2019. Sinsdien een veelgevraagde artiest op menig après-ski party. Eerder bestormde hij ook al de hitlijsten met zijn oorwurm 'Liever Te Dik In De Kist' en recent had hij met 'Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet' ook een feestkraker van jewelste te pakken.


 Heb jij René al goed gezien? Hij jou alvast wel. Want met zijn vrolijke bril houdt hij zijn publiek nauwlettend in te gaten. 


Wie op zoek is naar gezellige meezingbare hits, die moet absoluut de immer sympatieke René Karst op z'n podium hebben.

René Karst boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Informeer over de vraagprijs en shows.

Bekend van

  • de hits 'Atje Voor De Sfeer', 'Liever Te Dik In De Kist' en 'Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet'
  • Verschijning in tal van Nederlandse tv-shows
  • Optredens op Moose Bar XXL (Sportpaleis), Kamping Kitsch en diverse après-ski party's en festivals

KIJK & LUISTER

René Karst boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Informeer over de vraagprijs en shows.

PRIJZEN & FORMULES

1 x 30 minuten live on tape: €2595€


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Bij buitenlandse artiesten dient er bedrijfsvoorheffing gerekend te worden. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.