Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

LAWINEBOYS

Hollandse gezelligheid


Meermaals verkozen tot beste feestact van Nederland én een blinkende gouden plaat op zak. Het succes van de Lawineboys is ontzettend groot.


Met hits als 'Joost', 'Sex Met Die Kale', 'Zuipen' en 'Lawinesong' zorgen ze waarlijks voor een grote storm op elk event. 


Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.


Vraag vandaag nog ,aar hun actuele beschikbaarheid voor jouw event!

 

De Lawineboys boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Info over de vraagprijs en shows.

Bekend van

  • 4 awards voor 'Beste Feestact'
  • Gouden award voor 'Sex Met Die Kale'
  • Hits als 'Sex Met Die Kale', 'Joost', 'Laat Maar Waaien', 'Als We Gaan', 'Zuipen', 'Onze Kroeg', 'Alle Remmen Los'
  • Samenwerking met Rocky Vosse, Pretty Belinda
  • Optredens op o.a Total Loss Festival mainstage, DutchValley en tijdens de F1, Fanzone Oostenrijk. Maar natuurlijk ook van show op de vele carnaval en après-ski feesten in Vlaanderen

KIJK & LUISTER

De Lawineboys boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Informeer over de vraagprijs en shows.

PRIJZEN & FORMULES

1 x 30 minuten live on tape: €3.295


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Bij buitenlandse artiesten dient er bedrijfsvoorheffing gerekend te worden. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.