Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

JETTIE PALLETTIE

Glitter, glamour en showtime!


Soms heb je een zonnebril nodig, soms ook niet. Eén ding is zeker: in haar blinkende showkostuums heb je Jettie Pallettie sowieso gezien.


Met hits als "Feest in de tent", "Ik zit in een cafeetje" en "Hey Knul" maakt ze al jaren het grote feest in Vlaanderen en Nederland. 


Kom en spring maar op de polonaisetrein van Jettie Pallettie want tijdens haar shows volgt de ene feestkraker de andere op.


Ben jij op zoek naar een gezellig foute feestact? Dan is Jettie Pallettie, de Koningin van de Kroegen, jouw ideale partymatch!


Vraag vandaag nog naar de actuele beschikbaarheid.Jettie Pallettie boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Info vraagprijs en shows

Bekend van

  • De hits: ‘Feest In De Tent’, ‘Ik Zit In Een Cafeetje’, ‘Hey Knul’, 'Ik Ben Jettie!'...
  • Meer dan 25 miljoen streams en views
  • Het Schlagerfestival, Moose Bar XXL...
  • Opvallende showkostuums

KIJK & LUISTER

Jettie Pallettie boeken voor optreden in Vlaanderen via artiestenbureau Helemaal Koekoek. Info over de vraagprijs en shows.

PRIJZEN & FORMULES

1 x 40 minuten live on tape: €2.495


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Bij buitenlandse artiesten dient er bedrijfsvoorheffing gerekend te worden. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.