Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

HELEMAAL KOEKOEK

 CONTENT

VOOR ARTIESTEN


Wij creëren online content op maat voor artiesten. Wensen ze een professionele singlehoes, affiche of heuse teasingscampagne voor een nieuwe single of videoclip? Wij begeleiden ze graag bij de storytelling zodat hun online publiek helemaal mee is met de boodschap die ze willen overbrengen.

Bij het ontwerp houden we rekening met de branding en huisstijl van de artiest. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de content volledig geoptimaliseerd is voor het medium waarop het zal verschijnen.

Content creation voor social media van artiesten. Concept en creatie van jouw online grafisch ontwerp via Helemaal Koekoek.
Helemaal Koekoek concept, creatie, grafisch ontwerp en online marketing bureau voor evenementen. Affiches, reclame, fleyers.

VOOR ORGANISATOREN


Net als artiesten, kunnen ook organisatoren bij ons terecht voor creatie van affiches of een online marketingcampagne.


Storytelling is alles. Daarom zorgen wij ervoor dat elke post sterk samenhangend is. Op die manier prikkelen we het publiek en maken we ze warm om het event te bezoeken. 

unsplash