Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

GEBROEDERS KO

De internationale hitformatie


'Schatje Mag Ik Je Foto', 'Toeter Op M'n Waterscooter', 'Helikopter', 'Boten Anna'... moeten we nog verder gaan? De kans is klein natuurlijk. Want de Gebroeders Ko maken al jarenlang de ene hit na de andere.


Zowel in Vlaanderen als in Nederland staat dit duo aan de top van de ambiancewereld. Jong en oud zingt met ze mee en samen zorgen ze voor een maximale feestgarantie.


Ook in Duitsland kenden ze groot succes met hun Duitse versie 'Schatzi Schenk Mir Ein Foto' én namen ze in Nederland nummers op met o.a. Gerard Joling.


De Gebroeders Ko Boeken? Dat doe je natuurlijk via Helemaal Koekoek!

De Gebroeders Ko boeken optreden Vlaanderen - Artiestenbureau Helemaal Koekoek - Entertainment - vraagprijs - boeking

Bekend van

  • Award voor 40 Top 100 Hits
  • Gouden Award voor 150.000 verkochte singles van  'Schatzi Schenk Mir Ein Foto'
  • Duet met Gerard Joling, Dochter Van De Groenteboer
  • Hits zoals 'Boten Anna', 'Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter', 'Tringeling', 'Schatje Mag Ik Je Foto', 'Helikopter', 'Wat Heb Jij Een Lekker Lijf'...

KIJK & LUISTER

Gebroeders Ko boeken in Vlaanderen voor optreden bij Helemaal Koekoek artiestenbureau. Vraagprijs en info voor show. Zangers.

PRIJZEN & FORMULES

1 x 30 minuten live on tape: prijs op aanvraag


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Bij buitenlandse artiesten dient er bedrijfsvoorheffing gerekend te worden. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.