Artiesten boeken bij entertainmentbureau Helemaal Koekoek voor après-ski, carnaval, foute party, oktoberfest of schlagerfestival

DAVE & DANNY

Vlaanderens hipste dj-formatie


Hitsing, snel en lekker: zo kan je deze heren... euhm we bedoelen deze 'dj-set', het best omschrijven. Dave & Danny zijn de nieuwste party dj's van het land en veroveren in razendsnel tempo Vlaanderen.


Tussen het drinken van goedkope pilsjes door, draaien deze heren zo maar efkes de beste feestplaten van het moment op de grootste events van het land.


Verwacht je aan een mix van hardstyle, techno, schlager en meezingers. Elegant en stijlvol zoals ze zijn, passen ze live hun set aan naargelang het publiek.  Zo is er werkelijk altijd een match! Maar dan niet zeuren over hun kleren hé, want ze werden gestyled door een gerenomeerd interieurarchitect.


Klaar om deze party animals recht van de camping op jouw podium te plaatsen? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!


Dave & Danny boeken optreden Vlaanderen - Artiestenbureau Helemaal Koekoek - Entertainment - feestact - vraagprijs - dj

Bekend van 

  • Stomende setlist met opzwepende party hits
  • Ongeëvenaarde stijl en elegantie
  • Shows op o.a. Kamping Kitsch, Gentse Feesten, Hype'O Dream, Land of Love...

KIJK & LUISTER

Dave & Danny boeken voor optreden - artiestenbureau Helemaal Koekoek - carnaval - feestact - organisatie - evenement - dj

PRIJZEN & FORMULES

60 minuten dj-set: €750

90 minuten dj-set: €1050


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.